Отборите на Черно море и Ботев (Враца) излизат днес от 20,45 часа

...
Отборите на Черно море и Ботев (Враца) излизат днес от 20,45 часа
Коментари Харесай

Черно море търси убедителен старт срещу новака Ботев

Отборите на Черно море и Ботев (Враца) излизат през днешния ден от 20,45 часа на стадион " Тича " във Варна в късния дуел от петъчната стратегия на първия кръг в елита. 

Варненци афишираха упоритости да се преборят за място в първата шестица, откакто не съумяха в отминалия сезон и се надяват да започват уместно против завърналия се в елита отбор на Ботев Враца. Черно море разполага с умел и отракан състав, който се води от треньор като Илиан Илиев, написа Sportal.bg. 

В Черно море бяха привлечени единствено четирима нови играчи, които бързо се сработиха с останалите. За дуела с Ботев Илиан Илиев няма да може да разчита на контузените Мартин Костадинов и Радослав Василев. Очаква се треньорът на варненци да стартира с титулярите от последната контрола против Поморие, когато отборът му сподели прекрасен футбол. Евентуално единствената смяна може да е включването на Атанас Зехиров по десния фланг на мястото на Стефан Станчев.

В същото време Ботев Враца разполага с много друг състав от този, който се пребори за място в елита през май. Треньорът Сашо Ангелов ще сложи на върха на атаката Валери Домовчийски, който е и най-разпознаваемото име в отбора на Ботев. Нападателят е играл за Левски и Черно море преди време и е окуражен да отбрани името си и в новия си тим. Усилията на Домовчийски в офанзива ще бъдат подкрепяни от завърналия се в Ботев Юлиан Ненов.

За последно Черно море победи Ботев във Варна на 12 март 2012 година с 1:0, като попадението означи капитанът Георги Илиев. 1:0 е и най-често срещаният резултат сред двата отбора в морската столица - цели седем пъти дуелите са завършвали по този начин.

Вероятни сформира:

Черно море: Макенджиев, Зехиров, Димов, Хасани, Кононго, Андраде, Илиев, Ндонгала, Кики, Минчев, Жоржиньо.

Ботев: Митов, Фиданин, Иванов, Керчев, Васев, Гаджев, Апостолов, Ненов, Стоев, Атанасов, Домовчийски.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР